Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 12 van 13 gevonden artikelen
 
 
  Total antioxidant capacity, total phenolic content, mineral elements, and histamine concentrations in wines of different fruit sources
 
 
Titel: Total antioxidant capacity, total phenolic content, mineral elements, and histamine concentrations in wines of different fruit sources
Auteur: Rupasinghe, H.P. Vasantha
Clegg, Steve
Verschenen in: Journal of food composition and analysis
Paginering: Jaargang 20 (2007) nr. 2 pagina's 5 p.
Jaar: 2007
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Inc.
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 12 van 13 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland