Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 17 van 52 gevonden artikelen
 
 
  Content of carotenoids in commonly consumed Asian vegetables and stability and extractability during frying
 
 
Titel: Content of carotenoids in commonly consumed Asian vegetables and stability and extractability during frying
Auteur: Kidmose, U.
Yang, R.-Y.
Thilsted, S.H.
Christensen, L.P.
Brandt, K.
Verschenen in: Journal of food composition and analysis
Paginering: Jaargang 19 (2006) nr. 6-7 pagina's 10 p.
Jaar: 2006
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Inc.
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 17 van 52 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland