Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 14 van 21 gevonden artikelen
 
 
  Nutrient retention in foods after earth-oven cooking compared to other forms of domestic cooking ☆ ☆ Results of this work are printed as a technical report with limited distribution by the Institute of Applied Sciences at The University of the South Pacific, Suva, Fiji (Kumar et al., 2001).
 
 
Titel: Nutrient retention in foods after earth-oven cooking compared to other forms of domestic cooking ☆ ☆ Results of this work are printed as a technical report with limited distribution by the Institute of Applied Sciences at The University of the South Pacific, Suva, Fiji (Kumar et al., 2001).
Auteur: Kumar, Shailesh
Aalbersberg, Bill
Verschenen in: Journal of food composition and analysis
Paginering: Jaargang 19 (2006) nr. 4 pagina's 10 p.
Jaar: 2006
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Inc.
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 14 van 21 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland