Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 6 van 13 gevonden artikelen
 
 
  Evolution of Phenolic Compounds during Wine Fermentation and Post-fermentation: Influence of Grape Temperature
 
 
Titel: Evolution of Phenolic Compounds during Wine Fermentation and Post-fermentation: Influence of Grape Temperature
Auteur: Gil-Muñoz, R.
Gómez-Plaza, E.
Martı́nez, A.
López-Roca, J.M.
Verschenen in: Journal of food composition and analysis
Paginering: Jaargang 12 (1999) nr. 4 pagina's 14 p.
Jaar: 1999
Inhoud:
Uitgever: Academic Press
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 6 van 13 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland