Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 6 van 16 gevonden artikelen
 
 
  Effects of partial replacement of NaCl with KCl on bacterial communities and physicochemical characteristics of typical Chinese bacon
 
 
Titel: Effects of partial replacement of NaCl with KCl on bacterial communities and physicochemical characteristics of typical Chinese bacon
Auteur: Gan, Xiao
Zhao, Ling
Li, Jungang
Tu, Juncai
Wang, Zhaoming
Verschenen in: Food microbiology
Paginering: Jaargang 93 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2021
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 6 van 16 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland