Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
   volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 1 van 16 gevonden artikelen
 
 
  A pH-neutral electrolyzed oxidizing water significantly reduces microbial contamination of fresh spinach leaves
 
 
Titel: A pH-neutral electrolyzed oxidizing water significantly reduces microbial contamination of fresh spinach leaves
Auteur: Ogunniyi, Abiodun D.
Tenzin, Sangay
Ferro, Sergio
Venter, Henrietta
Pi, Hongfei
Amorico, Tony
Deo, Permal
Trott, Darren J.
Verschenen in: Food microbiology
Paginering: Jaargang 93 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2021
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 1 van 16 gevonden artikelen
 
   volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland