Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 36 van 43 gevonden artikelen
 
 
  The effects of varied food acid ratios and egg components on Salmonella Typhimurium culturability from raw egg-based sauces
 
 
Titel: The effects of varied food acid ratios and egg components on Salmonella Typhimurium culturability from raw egg-based sauces
Auteur: McWhorter, Andrea R.
Sexton, Margaret
Chousalkar, Kapil K.
Verschenen in: Food microbiology
Paginering: Jaargang 92 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2020
Inhoud:
Uitgever: Published by Elsevier B.V.
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 36 van 43 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland