Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 4 van 9 gevonden artikelen
 
 
  Characteristics of micrococci and staphylococci isolated from semi-preserved meat products
 
 
Titel: Characteristics of micrococci and staphylococci isolated from semi-preserved meat products
Auteur: del Carmen de la Rosa, Maria
Mohino, Maria Rosa
Mohino, Milagros
Mosso, Maria Angeles
Verschenen in: Food microbiology
Paginering: Jaargang 7 (1990) nr. 3 pagina's 9 p.
Jaar: 1990
Inhoud:
Uitgever: Academic Press Limited
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 4 van 9 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland