Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
   volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 1 van 9 gevonden artikelen
 
 
  A hazard analysis critical control point approach (HACCP) to ensure the microbiological safety of sous vide processed meat/pasta product
 
 
Titel: A hazard analysis critical control point approach (HACCP) to ensure the microbiological safety of sous vide processed meat/pasta product
Auteur: Smith, J.P.
Toupin, C.
Gagnon, B.
Voyer, R.
Fiset, P.P.
Simpson, M.V.
Verschenen in: Food microbiology
Paginering: Jaargang 7 (1990) nr. 3 pagina's 22 p.
Jaar: 1990
Inhoud:
Uitgever: Academic Press Limited
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 1 van 9 gevonden artikelen
 
   volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland