Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 21 van 35 gevonden artikelen
 
 
  High content of biogenic amines in Pecorino cheeses
 
 
Titel: High content of biogenic amines in Pecorino cheeses
Auteur: Schirone, Maria
Tofalo, Rosanna
Fasoli, Giuseppe
Perpetuini, Giorgia
Corsetti, Aldo
Manetta, Anna Chiara
Ciarrocchi, Aurora
Suzzi, Giovanna
Verschenen in: Food microbiology
Paginering: Jaargang 34 (2013) nr. 1 pagina's 8 p.
Jaar: 2013
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 21 van 35 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland