Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 15 van 29 gevonden artikelen
 
 
  Influence of fruit ripeness and salt concentration on the microbial processing of Arbequina table olives
 
 
Titel: Influence of fruit ripeness and salt concentration on the microbial processing of Arbequina table olives
Auteur: Hurtado, Albert
Reguant, Cristina
Bordons, Albert
Rozès, Nicolas
Verschenen in: Food microbiology
Paginering: Jaargang 26 (2009) nr. 8 pagina's 7 p.
Jaar: 2009
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 15 van 29 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland