Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 9 van 19 gevonden artikelen
 
 
  Erratum to “Diversity of lactic acid bacteria in two Flemish artisan raw milk Gouda-type cheeses” [Food Microbiology 25 (2008) 929–935]
 
 
Titel: Erratum to “Diversity of lactic acid bacteria in two Flemish artisan raw milk Gouda-type cheeses” [Food Microbiology 25 (2008) 929–935]
Auteur: Van Hoorde, Koenraad
Verstraete, Tine
Vandamme, Peter
Huys, Geert
Verschenen in: Food microbiology
Paginering: Jaargang 26 (2009) nr. 2 pagina's 1 p.
Jaar: 2009
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 9 van 19 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland