Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige   
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 17 van 17 gevonden artikelen
 
 
  The growth and survival of Escherichia coli O157:H7 on minced bison and pieces of bison meat stored at 5 and 10°C
 
 
Titel: The growth and survival of Escherichia coli O157:H7 on minced bison and pieces of bison meat stored at 5 and 10°C
Auteur: Li, Qiongzhen
Logue, Catherine M.
Verschenen in: Food microbiology
Paginering: Jaargang 22 (2005) nr. 5 pagina's 7 p.
Jaar: 2005
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 17 van 17 gevonden artikelen
 
<< vorige   
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland