Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 13 van 15 gevonden artikelen
 
 
  Microbial and color quality of fillets obtained from steam-pasteurized deheaded and eviscerated whole catfish
 
 
Titel: Microbial and color quality of fillets obtained from steam-pasteurized deheaded and eviscerated whole catfish
Auteur: Bal'a, M.Farid A
Podolak, Richard
Marshall, Douglas L
Verschenen in: Food microbiology
Paginering: Jaargang 17 (2000) nr. 6 pagina's 7 p.
Jaar: 2000
Inhoud:
Uitgever: Academic Press
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 13 van 15 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland