Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 10 van 15 gevonden artikelen
 
 
  Inactivation of Escherichia coli O157:H7 on surface-uninjured and -injured green pepper (Capsicum annuum L.) by chlorine dioxide gas as demonstrated by confocal laser scanning microscopy
 
 
Titel: Inactivation of Escherichia coli O157:H7 on surface-uninjured and -injured green pepper (Capsicum annuum L.) by chlorine dioxide gas as demonstrated by confocal laser scanning microscopy
Auteur: Han, Y
Linton, R.H
Nielsen, S.S
Nelson, P.E
Verschenen in: Food microbiology
Paginering: Jaargang 17 (2000) nr. 6 pagina's 13 p.
Jaar: 2000
Inhoud:
Uitgever: Academic Press
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 10 van 15 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland