Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 95 van 135 gevonden artikelen
 
 
  Potato consumption, by preparation method and meal quality, with blood pressure and body mass index: The INTERMAP study
 
 
Titel: Potato consumption, by preparation method and meal quality, with blood pressure and body mass index: The INTERMAP study
Auteur: Aljuraiban, Ghadeer S.
Pertiwi, Kamalita
Stamler, Jeremiah
Chan, Queenie
Geleijnse, Johanna M.
Van Horn, Linda
Daviglus, Martha L.
Elliott, Paul
Oude Griep, Linda M.
Verschenen in: Clinical nutrition
Paginering: Jaargang 39 () nr. 10 pagina's 3042-3048
Jaar: 2020
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd and European Society for Clinical Nutrition and Metabolism
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 95 van 135 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland