Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 10 van 189 gevonden artikelen
 
 
  Application of a biochemical time–temperature integrator to estimate pasteurisation values in continuous food processes
 
 
Titel: Application of a biochemical time–temperature integrator to estimate pasteurisation values in continuous food processes
Auteur: Tucker, G.S
Lambourne, T
Adams, J.B
Lach, A
Verschenen in: Innovative food science & emerging technologies
Paginering: Jaargang 3 (2002) nr. 2 pagina's 10 p.
Jaar: 2002
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Science Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 10 van 189 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland