Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 28 van 100 gevonden artikelen
 
 
  Effect of salt reduction on wheat-dough properties and quality characteristics of puff pastry with full and reduced fat content
 
 
Titel: Effect of salt reduction on wheat-dough properties and quality characteristics of puff pastry with full and reduced fat content
Auteur: Silow, Christoph
Zannini, Emanuele
Axel, Claudia
Lynch, Kieran M.
Arendt, Elke K.
Verschenen in: Food research international
Paginering: Jaargang 89 (2016) nr. P1 pagina's 8 p.
Jaar: 2016
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 28 van 100 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland