Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 49 van 51 gevonden artikelen
 
 
  To what extent does the nitrosation of meat proteins influence their digestibility?
 
 
Titel: To what extent does the nitrosation of meat proteins influence their digestibility?
Auteur: Théron, Laëtitia
Chambon, Christophe
Sayd, Thierry
De La Pomélie, Diane
Santé-Lhoutellier, Véronique
Gatellier, Philippe
Verschenen in: Food research international
Paginering: Jaargang 113 (2018) nr. C pagina's 175-182
Jaar: 2018
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 49 van 51 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland