Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 16 van 51 gevonden artikelen
 
 
  Essential oils as natural additives to prevent oxidation reactions in meat and meat products: A review
 
 
Titel: Essential oils as natural additives to prevent oxidation reactions in meat and meat products: A review
Auteur: Pateiro, Mirian
Barba, Francisco J.
Domínguez, Rubén
Sant'Ana, Anderson S.
Mousavi Khaneghah, Amin
Gavahian, Mohsen
Gómez, Belén
Lorenzo, Jose M.
Verschenen in: Food research international
Paginering: Jaargang 113 (2018) nr. C pagina's 156-166
Jaar: 2018
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 16 van 51 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland