Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 53 van 71 gevonden artikelen
 
 
  Sapucaia nut (Lecythis pisonis Cambess) and its by-products: A promising and underutilized source of bioactive compounds. Part I: Nutritional composition and lipid profile
 
 
Titel: Sapucaia nut (Lecythis pisonis Cambess) and its by-products: A promising and underutilized source of bioactive compounds. Part I: Nutritional composition and lipid profile
Auteur: Demoliner, Fernanda
de Britto Policarpi, Priscila
Ramos, Juliano Carvalho
Bascuñan, Vera Lúcia Azzolin Frescura
Ferrari, Roseli Aparecida
Jachmanián, Iván
de Francisco de Casas, Alicia
Vasconcelos, Lúcio Flavo Lopes
Block, Jane Mara
Verschenen in: Food research international
Paginering: Jaargang 108 (2018) nr. C pagina's 27-34
Jaar: 2018
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 53 van 71 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland