Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 46 van 48 gevonden artikelen
 
 
  Use of fibre optics to study the transition from clear to opaque whey protein gels
 
 
Titel: Use of fibre optics to study the transition from clear to opaque whey protein gels
Auteur: Barbut, S.
Verschenen in: Food research international
Paginering: Jaargang 29 (1996) nr. 5-6 pagina's 5 p.
Jaar: 1996
Inhoud:
Uitgever: Published by Elsevier B.V.
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 46 van 48 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland