Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 35 van 48 gevonden artikelen
 
 
  Starch noodles: History, classification, materials, processing, structure, nutrition, quality evaluating and improving
 
 
Titel: Starch noodles: History, classification, materials, processing, structure, nutrition, quality evaluating and improving
Auteur: Tan, Hong-Zhuo
Li, Zai-Gui
Tan, Bin
Verschenen in: Food research international
Paginering: Jaargang 42 (2009) nr. 5-6 pagina's 26 p.
Jaar: 2009
Inhoud:
Uitgever: Published by Elsevier B.V.
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 35 van 48 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland