Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 33 van 48 gevonden artikelen
 
 
  Selection of probiotic bacteria for the fermentation of a soy beverage in combination with Streptococcus thermophilus
 
 
Titel: Selection of probiotic bacteria for the fermentation of a soy beverage in combination with Streptococcus thermophilus
Auteur: Champagne, C.P.
Green-Johnson, J.
Raymond, Y.
Barrette, J.
Buckley, N.
Verschenen in: Food research international
Paginering: Jaargang 42 (2009) nr. 5-6 pagina's 10 p.
Jaar: 2009
Inhoud:
Uitgever: Published by Elsevier B.V.
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 33 van 48 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland