Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
   volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 1 van 48 gevonden artikelen
 
 
  Accelerated aging of jasmine brown rice by high-temperature fluidization technique
 
 
Titel: Accelerated aging of jasmine brown rice by high-temperature fluidization technique
Auteur: Jaisut, Donludee
Prachayawarakorn, Somkiat
Varanyanond, Warunee
Tungtrakul, Patcharee
Soponronnarit, Somchart
Verschenen in: Food research international
Paginering: Jaargang 42 (2009) nr. 5-6 pagina's 8 p.
Jaar: 2009
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 1 van 48 gevonden artikelen
 
   volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland