Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 9 van 12 gevonden artikelen
 
 
  Estimating the temperature evolution of foodstuffs during freezing with a 3D meshless numerical method
 
 
Titel: Estimating the temperature evolution of foodstuffs during freezing with a 3D meshless numerical method
Auteur: Stevens, D.
La Rocca, A.
Power, H.
La Rocca, V.
Verschenen in: Engineering analysis with boundary elements
Paginering: Jaargang 53 (2015) nr. C pagina's 10 p.
Jaar: 2015
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 9 van 12 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland