Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 8 van 9 gevonden artikelen
 
 
  Influence of κ-Casein Genetic Variant on Rennet Gel Microstructure, Cheddar Cheesemaking Properties and Casein Micelle Size
 
 
Titel: Influence of κ-Casein Genetic Variant on Rennet Gel Microstructure, Cheddar Cheesemaking Properties and Casein Micelle Size
Auteur: Walsh, Catherine D
Guinee, Timothy P
Reville, William D
Harrington, Dermot
Murphy, John J
O’Kennedy, Brendan T
FitzGerald, Richard J
Verschenen in: International dairy journal
Paginering: Jaargang 8 (1998) nr. 8 pagina's 8 p.
Jaar: 1998
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Science Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 8 van 9 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland