Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 7 van 23 gevonden artikelen
 
 
  Contribution of fluorescence spectroscopy and independent components analysis to the evaluation of NaCl and KCl effects on molecular-structure and fat melting temperatures of Cantal-type cheese
 
 
Titel: Contribution of fluorescence spectroscopy and independent components analysis to the evaluation of NaCl and KCl effects on molecular-structure and fat melting temperatures of Cantal-type cheese
Auteur: Loudiyi, M.
Karoui, R.
Rutledge, D.N.
Lavigne, R.
Montel, M.-C.
Aït-Kaddour, A.
Verschenen in: International dairy journal
Paginering: Jaargang 73 (2017) nr. C pagina's 12 p.
Jaar: 2017
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 7 van 23 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland