Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 6 van 23 gevonden artikelen
 
 
  Characterisation of lactic acid bacteria in spontaneously fermented camel milk and selection of strains for fermentation of camel milk
 
 
Titel: Characterisation of lactic acid bacteria in spontaneously fermented camel milk and selection of strains for fermentation of camel milk
Auteur: Fugl, Angelina
Berhe, Tesfemariam
Kiran, Anil
Hussain, Shazad
Laursen, Martin Frederik
Bahl, Martin Iain
Hailu, Yonas
Sørensen, Kim Ib
Guya, Mituku Eshetu
Ipsen, Richard
Hansen, Egon Bech
Verschenen in: International dairy journal
Paginering: Jaargang 73 (2017) nr. C pagina's 6 p.
Jaar: 2017
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 6 van 23 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland