Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 17 van 23 gevonden artikelen
 
 
  Partition and stability of resveratrol in whey protein isolate oil-in-water emulsion: Impact of protein and calcium concentrations
 
 
Titel: Partition and stability of resveratrol in whey protein isolate oil-in-water emulsion: Impact of protein and calcium concentrations
Auteur: Fan, Qi
Wang, Lei
Song, Yuanda
Fang, Zheng
Subirade, Muriel
Liang, Li
Verschenen in: International dairy journal
Paginering: Jaargang 73 (2017) nr. C pagina's 8 p.
Jaar: 2017
Inhoud:
Uitgever: Published by Elsevier B.V.
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 17 van 23 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland