Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 7 van 18 gevonden artikelen
 
 
  Effects of different dairy ingredients on the rheological behaviour and stability of hot cheese emulsions
 
 
Titel: Effects of different dairy ingredients on the rheological behaviour and stability of hot cheese emulsions
Auteur: Kelimu, Abulimiti
Felix da Silva, Denise
Geng, Xiaolu
Ipsen, Richard
Hougaard, Anni Bygvrå
Verschenen in: International dairy journal
Paginering: Jaargang 71 (2017) nr. C pagina's 8 p.
Jaar: 2017
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 7 van 18 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland