Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 7 van 12 gevonden artikelen
 
 
  Effect of high pressure - low temperature processing on composition and colloidal stability of casein micelles and whey proteins
 
 
Titel: Effect of high pressure - low temperature processing on composition and colloidal stability of casein micelles and whey proteins
Auteur: Baier, Daniel
Schmitt, Christophe
Knorr, Dietrich
Verschenen in: International dairy journal
Paginering: Jaargang 43 (2015) nr. C pagina's 10 p.
Jaar: 2015
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 7 van 12 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland