Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
   volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 1 van 13 gevonden artikelen
 
 
  Açai pulp addition improves fatty acid profile and probiotic viability in yoghurt
 
 
Titel: Açai pulp addition improves fatty acid profile and probiotic viability in yoghurt
Auteur: Espírito Santo, Ana Paula do
Silva, Roberta C.
Soares, Fabiana A.S.M.
Anjos, Douglas
Gioielli, Luiz A.
Oliveira, Maricê N.
Verschenen in: International dairy journal
Paginering: Jaargang 20 (2010) nr. 6 pagina's 8 p.
Jaar: 2010
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 1 van 13 gevonden artikelen
 
   volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland