Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige   
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 13 van 13 gevonden artikelen
 
 
  Water vapour permeability, thermal and wetting properties of whey protein isolate based edible films
 
 
Titel: Water vapour permeability, thermal and wetting properties of whey protein isolate based edible films
Auteur: Kokoszka, Sabina
Debeaufort, Frederic
Lenart, Andrzej
Voilley, Andree
Verschenen in: International dairy journal
Paginering: Jaargang 20 (2010) nr. 1 pagina's 8 p.
Jaar: 2010
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 13 van 13 gevonden artikelen
 
<< vorige   
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland