Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 8 van 46 gevonden artikelen
 
 
  Chemical, microbiological and sensory characterization of Halloumi cheese produced from ovine, caprine and bovine milk
 
 
Titel: Chemical, microbiological and sensory characterization of Halloumi cheese produced from ovine, caprine and bovine milk
Auteur: Milci, S.
Goncu, A.
Alpkent, Z.
Yaygin, H.
Verschenen in: International dairy journal
Paginering: Jaargang 15 (2005) nr. 6-9 pagina's 6 p.
Jaar: 2005
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 8 van 46 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland