Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 40 van 46 gevonden artikelen
 
 
  Sensory and chemical properties of white pickled cheese produced using kefir, yoghurt or a commercial cheese culture as a starter
 
 
Titel: Sensory and chemical properties of white pickled cheese produced using kefir, yoghurt or a commercial cheese culture as a starter
Auteur: Goncu, A.
Alpkent, Z.
Verschenen in: International dairy journal
Paginering: Jaargang 15 (2005) nr. 6-9 pagina's 6 p.
Jaar: 2005
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 40 van 46 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland