Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 12 van 14 gevonden artikelen
 
 
  Rheological properties of high-pressure-treated Gouda cheese
 
 
Titel: Rheological properties of high-pressure-treated Gouda cheese
Auteur: Messens, Winy
Van de Walle, Davy
Arevalo, Juan
Dewettinck, Koen
Huyghebaert, André
Verschenen in: International dairy journal
Paginering: Jaargang 10 (2000) nr. 5-6 pagina's 9 p.
Jaar: 2000
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Science Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 12 van 14 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland