Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
   volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 1 van 10 gevonden artikelen
 
 
  A comparison of the chemical, microbiological and sensory characteristics of bovine and ovine Halloumi cheese
 
 
Titel: A comparison of the chemical, microbiological and sensory characteristics of bovine and ovine Halloumi cheese
Auteur: Papademas, Photis
Robinson, Richard K
Verschenen in: International dairy journal
Paginering: Jaargang 10 (2000) nr. 11 pagina's 8 p.
Jaar: 2000
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Science Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 1 van 10 gevonden artikelen
 
   volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland