Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 60 van 65 gevonden artikelen
 
 
  The influence of natural antioxidants on polycyclic aromatic hydrocarbon formation in charcoal-grilled chicken wings
 
 
Titel: The influence of natural antioxidants on polycyclic aromatic hydrocarbon formation in charcoal-grilled chicken wings
Auteur: Wang, Chong
Xie, Yunting
Wang, Huiyuan
Bai, Yun
Dai, Chen
Li, Chunbao
Xu, Xinglian
Zhou, Guanghong
Verschenen in: Food control
Paginering: Jaargang 98 () nr. C pagina's 34-41
Jaar: 2019
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 60 van 65 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland