Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 8 van 17 gevonden artikelen
 
 
  Effect of heating rates on thermal destruction kinetics of Escherichia coli ATCC25922 in mashed potato and the associated changes in product color
 
 
Titel: Effect of heating rates on thermal destruction kinetics of Escherichia coli ATCC25922 in mashed potato and the associated changes in product color
Auteur: Kou, Xiaoxi
Li, Rui
Zhang, Lihui
Ramaswamy, Hosahalli
Wang, Shaojin
Verschenen in: Food control
Paginering: Jaargang 97 () nr. C pagina's 39-49
Jaar: 2019
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 8 van 17 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland