Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 49 van 60 gevonden artikelen
 
 
  Quality enhancement of smoked sea bass (Dicentrarchus labrax) fillets by adding resveratrol and coating with chitosan and alginate edible films
 
 
Titel: Quality enhancement of smoked sea bass (Dicentrarchus labrax) fillets by adding resveratrol and coating with chitosan and alginate edible films
Auteur: Martínez, Olaia
Salmerón, Jesús
Epelde, Leire
Vicente, M.Soledad
de Vega, Carmen
Verschenen in: Food control
Paginering: Jaargang 85 () nr. C pagina's 168-176
Jaar: 2018
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 49 van 60 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland