Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 24 van 51 gevonden artikelen
 
 
  Effect of microencapsulation with the Maillard reaction products of whey proteins and isomaltooligosaccharide on the survival rate of Lactobacillus rhamnosus in white brined cheese
 
 
Titel: Effect of microencapsulation with the Maillard reaction products of whey proteins and isomaltooligosaccharide on the survival rate of Lactobacillus rhamnosus in white brined cheese
Auteur: Liu, Lu
Chen, Ping
Zhao, Weili
Li, Xiaodong
Wang, Haixia
Qu, Xiuwei
Verschenen in: Food control
Paginering: Jaargang 79 (2017) nr. C pagina's 44-49
Jaar: 2017
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 24 van 51 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland