Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 18 van 24 gevonden artikelen
 
 
  Prevalence of food-borne pathogens in ready-to-eat meat products in seven different Chinese regions
 
 
Titel: Prevalence of food-borne pathogens in ready-to-eat meat products in seven different Chinese regions
Auteur: Yang, Shuran
Pei, Xiaoyan
Wang, Gang
Yan, Lin
Hu, Jing
Li, Ying
Li, Ning
Yang, Dajin
Verschenen in: Food control
Paginering: Jaargang 65 (2016) nr. C pagina's 7 p.
Jaar: 2016
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 18 van 24 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland