Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 14 van 97 gevonden artikelen
 
 
  Behaviour of Escherichia coli O157 (VTEC), Salmonella Typhimurium and Listeria monocytogenes during the manufacture, ripening and shelf life of low fat salami
 
 
Titel: Behaviour of Escherichia coli O157 (VTEC), Salmonella Typhimurium and Listeria monocytogenes during the manufacture, ripening and shelf life of low fat salami
Auteur: Dalzini, Elena
Cosciani-Cunico, Elena
Bernini, Valentina
Bertasi, Barbara
Losio, Marina-Nadia
Daminelli, Paolo
Varisco, Giorgio
Verschenen in: Food control
Paginering: Jaargang 47 (2015) nr. C pagina's 6 p.
Jaar: 2015
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 14 van 97 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland