Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige   
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 24 van 24 gevonden artikelen
 
 
  What consumers expect from food control and what they get – A case study of the microbial quality of sushi bars in Denmark
 
 
Titel: What consumers expect from food control and what they get – A case study of the microbial quality of sushi bars in Denmark
Auteur: Leisner, J.J.
Lund, T.B.
Frandsen, E.A.
Andersen, N.B.E.
Fredslund, L.
Nguyen, V.P.T.
Kristiansen, T.
Verschenen in: Food control
Paginering: Jaargang 45 (2014) nr. C pagina's 5 p.
Jaar: 2014
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 24 van 24 gevonden artikelen
 
<< vorige   
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland