Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 11 van 17 gevonden artikelen
 
 
  Microbiological and biochemical changes during processing of the traditional chinese food douzhi
 
 
Titel: Microbiological and biochemical changes during processing of the traditional chinese food douzhi
Auteur: Ding, Yu-Zhen
Zhang, Shao-Ying
Liu, Peng
Yuan, Wenqiao
Liang, Jin-Yi
Zhao, Zhe
Zhang, Yu-Dong
Verschenen in: Food control
Paginering: Jaargang 20 (2009) nr. 12 pagina's 6 p.
Jaar: 2009
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 11 van 17 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland