Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 11 van 21 gevonden artikelen
 
 
  Microbiological quality of legume-based traditional fermented foods marketed in West Bengal, India
 
 
Titel: Microbiological quality of legume-based traditional fermented foods marketed in West Bengal, India
Auteur: Roy, Arindam
Moktan, Bijoy
Sarkar, Prabir K.
Verschenen in: Food control
Paginering: Jaargang 18 (2007) nr. 11 pagina's 7 p.
Jaar: 2007
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 11 van 21 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland