Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 13 van 16 gevonden artikelen
 
 
  Identification of production area of Ossolano Italian cheese with chemometric complex approach
 
 
Titel: Identification of production area of Ossolano Italian cheese with chemometric complex approach
Auteur: Barile, D.
Coı¨sson, J.D.
Arlorio, M.
Rinaldi, M.
Verschenen in: Food control
Paginering: Jaargang 17 (2006) nr. 3 pagina's 10 p.
Jaar: 2006
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 13 van 16 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland