Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 24 van 64 gevonden artikelen
 
 
  Determination of theobromine and caffeine in fermented and unfermented Amazonian cocoa (Theobroma cacao L.) beans using square wave voltammetry after chromatographic separation
 
 
Titel: Determination of theobromine and caffeine in fermented and unfermented Amazonian cocoa (Theobroma cacao L.) beans using square wave voltammetry after chromatographic separation
Auteur: Júnior, Paulo Cardoso Gomes
dos Santos, Vagner Bezerra
Lopes, Alessandra Santos
de Souza, José Pio Iúdice
Pina, Jeferson Rodrigo Souza
Chagas Júnior, Gilson Celso Albuquerque
Marinho, Patrícia Santana Barbosa
Verschenen in: Food control
Paginering: Jaargang 108 (2020) nr. C pagina's p.
Jaar: 2020
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 24 van 64 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland