Digitale Bibliotheek |
|
||||||||||||||||||||||||||||
Sluiten | Bladeren door artikelen uit een tijdschrift | ||||||||||||||||||||||||||||
|
|||||||||||||||||||||||||||||
|
|||||||||||||||||||||||||||||
Tijdschrift beschrijving | |||||||||||||||||||||||||||||
Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift | |||||||||||||||||||||||||||||
Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang | |||||||||||||||||||||||||||||
Alle artikelen van de bijbehorende aflevering | |||||||||||||||||||||||||||||
Details van artikel 38 van 42 gevonden artikelen
|
|||||||||||||||||||||||||||||
Swelling–shrinking behavior of chemically cross-linked polypeptide gels from poly(α-l-lysine), poly(α-dl-lysine), poly(ε-l-lysine) and thermally prepared poly(lysine): Effects of pH, temperature and additives in the solution |
|||||||||||||||||||||||||||||
|
|||||||||||||||||||||||||||||
Details van artikel 38 van 42 gevonden artikelen
|
|||||||||||||||||||||||||||||
|
|||||||||||||||||||||||||||||
Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland |